Åsa Palm

Åsa Palm

Hypnoterapeut

Min drivkraft är att hjälpa människor må bättre, till både kropp och själ.
Hypnos och hypnoterapi har blivit mitt allra viktigaste och tacksammaste verktyg att arbeta med vid sidan av aromaterapi och massage.
 
Många positiva förändringar kan ske i en människas liv med hypnoterapi, och det på några få sessioner. Det kan röra sig om exempelvis fobier, rädslor, sorg, hämningar, aggressioner, sluta röka, viktminskning mm.
Hypnoterapi tar itu med grundorsaken till problemet. Du får en ny självrespekt och ett befriande inre lugn när du äntligen kan släppa taget om det som tidigare har begränsat dej.
 

Varmt välkommen till – kanske – den viktigaste resan i ditt liv. Jag finns i Gävle.


Kontakta mig!

 

Mobil: 0706-421710

Email: asa.palm@gmail.com

Hemsida: www.masabra.com

 

Jag fick tillfälle att göra ett avslut på många frågor och tankar ifrån min barndom, vilket var så skönt. När jag gick ifrån det första tillfället var jag helt slut, både kroppsligt och själsligt.

Det var otroligt att få förstå, förklara och inse, men mest att släppa all skuld, alla tankar på att det var mitt fel. Så när jag lämna din mottagning så var jag slut och trött och gick efter jobbet hem och somnade direkt.

Nu några dagar efteråt så mår jag bättre än på länge, det känns lättare, jag är positivare. Känner mer igen mig sedan långt tid tillbaka. Jag har fått respons från mina kollegor om att jag ser gladare ut, är piggare med mera. Kan kanske också se en liten förändring i mitt ansikte, men den största förändringen är nog faktiskt att jag kan känna att jag accepterar mig själv bättre nu än på länge, ja kanske första gången överhuvudtaget.

Så tack Åsa, du är otroligt härlig och har hjälpt mig så mycket

Anonym

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C