Camilla Edborg

Camilla Edborg

Hypnoterapeut


Camilla är en renommerad Hypnoterapeut och Mental tränare, belägen i södra Sverige.

Camilla är utbildad inom flera grenar inom mentalt förändringsarbete såsom Hypnos, Hypnosanalys, Regression, Hypnosterapi, the Swan model, Parts-Therapy, Inner Child Therapy, Anusha och Soul Centered Healing.

 

Med många års erfarenhet som friidrottstränare har hon även utbildning och kunskaper inom kost, visualiseringstekniker och mindfulness.

Hennes arbetssätt är alltid koncentrerat kring klienten, vare sig det är att visa hur man kan använda sig av sina inre resurser och kraft, eller att läka sår, PSTD, trauman och känslor som begränsar eller blockerar och påverkar ens vardag negativt.

 

Camillas arbete bygger på en helhet där målet följer klientens önskemål om förändringsarbete som gynnar personens liv både genom knopp, sinne och kropp.
Några exempel på vad hennes klienter får hjälp med;

stresshantering, allergier (pälsdjur som t.ex katt, hundar, hästar, som kvalster och livsmedel) rädslor, social ångest, stamning, scenskräck, rädsla för att hålla tal, flygrädsla, förbättra sömn, torgskräck, fobier, trauman, sockerberoende, eksem, acne och utslag, kvinnorelaterade saker som PMS, menstruation, värk och dåligt humör mm.

 

Camilla arbetar med klienter i hela Sverige och på internationell basis.
Med tiden har hennes arbetsmetoder utvecklats och visat sig vara extremt kraftfulla inom väldigt många områden.
Camilla har hållit både föredrag och kurser samt medverkat i bok med sina metoder.

Enligt gällande regler och lagar i Sverige hänvisas personer som söker hjälp med psykiska sjukdomar till vårdens resurser.

Välkommen att höra av dig för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

 

Kontakta mig!

Email: mailto:info@ce-hypnosis.com

Hemsida: www.ce-hypnosis.com

Trauma och stress
Innan jag kom till Camilla så visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka om hypnos. Men nu så här efteråt har jag helt annan syn på det. Jag gick till Camilla för det finns en del trauma i mitt förflutna som har satt en del hemska spår och för att jag har svårt för att hantera stress ibland. Precis efteråt när jag vakna upp ur den första hypnosen så kände jag mig väldigt lättad, som en sten försvann från mitt bröst. Efter någon dag kände jag att jag kunde hantera olika situationer på ett nytt och bättre sätt och jag kände mig mycket gladare.
Inte nog med att Hypnoterapi kan hjälp en med saker man vill komma över eller vad det nu kan vara, det är en otroligt häftig upplevelse. Det är helt klart värt en chans att testa och jag kan rekommendera Camilla för hon är så bra. Tack!
A. Sjoland

Jag erbjuder:

  • Traditionell hypnoterapi
  • Dynamisk och emotionell terapi
  • Tidigare liv sessioner
  • Hypnosterapi via skype eller telefonk och emotionell terapi