Dolores Ryberg

Dolores Ryberg

Hypnoterapeut

Du är en unik person! Ditt sinne, kropp och själ samverkar i en helhet och det är så jag hjärtligt ödmjukt vill bemöta Dig i trygghet här hos mig. I kraftfull hypnoterapi arbetar vi för att nå Dina mål genom att resa i Ditt inre – möta dina känslor – gå tillbaka till orsaken varför du mår som du gör – och göra nåt åt det. Det sägs att jag har fingertoppskänsla, är ödmjukt och hjärtligt bestämd. Redan som ung har människors djupa känslor berört, intresserat och fascinerat mig.Jag har i hela mitt liv arbetat med människor där känslighet, förståelse och stöd varit viktigt. Även jag har drabbats av kris och stor sorg, vilket jag tycker är en förutsättning för att förstå Dig i mitt arbete.

Hypnoterapi kan förändra Ditt liv – “Regress to cause and fix it”

Varmt välkommen till mig på,

Care of Berg – Din plats för kraft och välbefinnande.

Kontakta mig! 

 

Mobil: 0706-016926

Det var väldigt speciellt och spännande att få uppleva hypnosterapi. Otroligt att ens undermedvetna inre kan komma upp till ytan! Att ligga där och vara ”medveten” på ett plan och ändå kunde du öppna upp mitt undermedvetna, hur det bara dök upp bilder och händelser och känslor. Verkligen otroligt! Det var ganska omvälvande efter de olika tillfällena, tankarna och känslorna for hit och dit.
Jag drömde mycket också, gör det fortfarande.
Hypnosen har hjälpt mig att oroa mig mindre, både för vad som ska hända i framtiden och för vad andra tycker om mig. Jag känner mig starkare och tryggare! Du förklarade väldigt bra innan hur hypnos fungerar och vad som händer, att man kommer ihåg allt. Det kändes väldigt tryggt att slappna av och bara låta allt ske. Tack så mycket!

Maria

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet, exempelvis via skype.