Ann-Sofie Didriksson

Ann-Sofie Didriksson

Hypnotisör och Hypnoterapeut

 
Välkommen till mig
 
Har vi inte fått lära oss att sätta oss själva först, sätta ord på känslorna och släppa ut dem fastnar de i kroppen. Vi fastnar i vårt eget helvete på jorden anpassat för oss att lära oss det vi inte fått lära oss fram till idag. Hypnosterapi är en kraftfull nyckel i att släppa dig själv fri från det andra programmerat in i dig.  
 
Hos mig får du en inkännande, kompetent och ett tryggt sällskap på resan inåt i dig själv. Allt för att du ska kunna lossa det som behöver lossas – så du blir fri från det som håller dig tillbaka från att vara den du är här för att vara. Programmera om helt enkelt. 
 
Jag kommer själv från en rörig uppväxt och blev fri från 22 års panikångest med hjälp av hypnosterapin. Detta tillsammans med mina utbildningar gör att jag vet hur vi tillsammans kan möta ditt lilla jag i olika situationer för att du ska kunna skapa den trygghet ditt lilla jag väntar på. I kombination med sorgbearbetning får du kraftfull draghjälp i att sätta ord på det som behöver lämna kroppen och möta det du behöver möta på det sätt som är unikt för dig. 
 
Du behöver inte veta vad din låsning handlar om eller förstå hur det fungerar annat än att känslorna alltid vinner över tanken. Känslorna är designade för att lämna kroppen så att din kropp återgå till att skapa balans. Med hypnosterapi gör du just detta.
 
Jag lever efter orden ”vi befinner oss där vi behöver vara för att lära oss ta oss det vi behöver lära oss” – allt har en mening och jag är övertygad om att det är vår uppgift att rädda oss själva. Jag finns här vid din sida så du kan vara din egen hjälte på den livsresa just du är här för att göra. 
 
Varma hälsningar, 
 
Ann-Sofie 
 

Mobil:  (0737574186

Email: info@tankstort.com

Hemsida: www.tankstort.com

Facebook: https://www.facebook.com/tankstort

 

Problematik: ”PTSD/Trauma” 

“Detta är något av det bästa jag gjort…kände direkt efteråt att någonting hade förändrats inuti. jag känner mig berikad, sårbar och stark på samma gång. Trygg, lugn och glad! Vi förändrade min grundtrygghet, anknytning till min mamma samt ökade min självkänsla. Ann-Sofie är så fruktansvärt inkännande och möter sina klienter på ett sånt nära och djupt plan att man blir mållös. Jag kan helt ärligt säga att mitt liv är förändrat till det bättre tack vare henne.”

Problematik: ”blockeringar kring självvärde, otrygghet, peoplepleaser, medberoende, trauma mm.” 

“Jag är så tacksam att jag tog steget och kontaktade dig! Det har varit magiskt för mig. Så frigörande, så helande och så mycket lättare att hitta rätt väg i mig själv och grunda i självkärlek. Jag känner nu så mycket tydligare vilka energier som hör hemma hos mig och vilka som inte har med mig att göra. Det har skapat ett sånt lugn inom mig som jag nog inte upplevt tidigare.”

Problematik: ”känner mig begränsad, utnyttjad av andra, inte hörd, sedd. Även en pengaknut finns.” 

“Äntligen fick jag den frid jag så länge behöver. Inre frid och stooor frihet. Frihet att välja och tänka själv. Att välja min egen väg framåt. Så tacksam för detta Kommer aldrig glömma denna session och dina vackra ord i skript och uppräkning. Det var rent av magiskt.

Jag erbjuder: 

  • Hypnosterapi
  • Hypnosterapi via nätet