Ulf Redsäter

Ulf Redsäter

Hypnotisör och Hypnoterapeut

När du är hos mig så är det du som är i centrum. Det är ditt liv och ditt mående som vi
riktar uppmärksamheten på. Tillsammans närmar vi oss dina problem på ett sätt som fungerar för dig. Med värme, trygghet och med fullständig tystnadsplikt finns jag tillgänglig för dig.
 
Det finns många vägar att gå för att komma till rätta med sitt mående och illabefinnande av olika slag. Hypnos och regression är exempel på två kraftfulla metoder för att närma sig dessa typer av problem och göra upp med dem. 
Jag arbetar integrativt och använder teknik från flera olika teorier och skolor men har min grund i: Hypnoterapi, Regression (symboldrama och visualisering) och Samtalsterapi baserad på anknytning och psykodynamisk teori. Ibland brukar jag även säga att jag arbetar med känslor, för det är oftast de som på något sätt är inblandade i en persons liv.
 
Drivkraften att arbeta som terapeut är att närma sig en klients utmaningar och svårigheter för att sedan, i ett unikt samspel, lösa upp dessa knutar. Detta, att få arbeta ihop med någon, ta del av hans eller hennes våndor och tillsammans göra livet mer behagligt, känns oerhört meningsfullt för mig.
 
Jag tillämpar progressiv prissättning, eller med andra ord så anpassar jag kostnaden efter din inkomst.
 
SMS (Texta mig så ringer jag upp): 0705-81 59 18  
Hemsida: ur-terapi.se
När jag kom till Ulf så var det för att min familj tyckte att jag hade ett ojämnt och labilt humör där jag alltför ofta och oväntat kunde drabbas av vredesutbrott.
Tack vare hans mjukhet och värme kunde jag slappna av och låta mig bli hypnotiserad, något som jag inte trodde var möjligt.
Med människokännedom och ett varmt hjärta kunde han sedan utmana mig för att komma till botten med mina problem och göra upp med dem.
Jag är numera fri från min aggression och mina vredesutbrott och min familj är lättad.

Liselotte

Efter att ha gått i hypnosterapi hos Ulf är jag numera fri från min spindelfobi som jag haft sedan jag var liten. På tre gånger så var all fobi borta och jag kunde med lätthet vara i samma rum som spindlar och jag kunde utan problem fånga en spindel och släppa ut den i det fria, något som jag inte har kunnat göra på många år. Han var både omtänksam och lyhörd och allt gick så smidigt så jag har rekommenderat flera av mina anhöriga och vänner till honom. 
Anna
Ulf har hjälpt mig att bli fri från min sömnproblematik som jag haft i flera år. Jag har prövat flera metoder men det var endast Ulfs hypnosterapi som hjälpte.

Peter 

Tack vare Ulf kan jag nu skaffa katt. Han fick mig helt enkelt att bli fri från min kattallergi, vilket jag är enormt tacksam för!
Jag skulle varmt rekommendera Ulf till alla oavsett problematik, hans värme, förståelse och engagemang tillsammans med hans yrkesskicklighet som terapeut är väl använda pengar.
Magnus
Klienter

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • Dynamisk och emotionell terapi
  • Tidigare liv sessioner
  • Hypnosterapi via skype eller telefonk och emotionell terapi