Max Alm

Max Alm

Hypnoterapeut

Jag heter Max Alm.

Jag arbetar med Dynamisk Emotionell Avslappning. Där känns det viktigt att man har förtroende för terapeuten.
Därför inleder jag ett samarbete med mina klienter genom en kort telefonintervju. Genom den får man en fin känsla för hur man kan arbeta ihop.

Med hjälp av D.E.T kan du förändra känslan kring en tidigare upplevelse och därefter få ditt medvetna sinne att tycka och känna som ditt undermedvetna. Genom att göra små förändringar kan man bryta en negativ spiral, som till exempel en fobi. Jag som terapeut hjälper dig att hitta en ny riktning för att du därefter själv ska kunna fortsätta på rätt väg. Tillsammans arbetar vi oss tillbaka i tiden och hjälps åt att komma åt själva grunden till problemet. Oftast är det en händelse du haft i åldern 0-6 år.

Annat vi kan jobba på tillsammans är; stress, fobier, kontrollbehov, ångest, smärtkontroll, magtarmbesvär, viktproblem, sömnbesvär och mycket mer.

”Wow! Max har förändrat mitt liv på ett sådant sätt som jag inte trodde var möjligt, som en skeptiker som jag varit som testat på en hel del olika terapiformer och försökt jobba med mig själv från alla håll och kanter, , tro mig, jag har testat det mesta. Jag sökte Max för min problematik med tillit och dåligt självförtroende, känslan av att inte ta plats och inte räcka till, det var en hel del i bagaget kan man säga… Jag kan säga att jag har aldrig tidigare upplevt och känt hur snabb förändring jag fick efter en session från Max. Jag och även andra från min omgivning är helt förbluffade över hur jag har förändrats. Idag är jag mer självsäker, tror på mig själv och ja, jag älskar mig själv. Tidigare var det svårt för mig att säga att jag gör det för jag hade ändå känslan av otillräcklighet kvar inom mig. Jag känner mig så fri och ja, det går att må bra! SJUK känsla! LIVET är en lekplats. jag har tagit tag i mitt liv på kortast möjliga tid som tidigare var så sjukt jobbigt,  och jag kan inget annat än att säga, tvivla inte en sekund, boka! Våga välj livsvilja och lycka! Tusen tack Max, det finns inte tillräckligt med ord att beskriva hur tacksam jag är ”

Mona H

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet exempelvis via skype 

 

 

Kontakta mig!

 

Mobil: 073 – 785 06 06 

Email: max@hypnosterapeut.se

Hemsida: www.hypnosterapeut.se