Ylva Wegler

Ylva Wegler

Hypnoterapeut

När jag födde min första dotter började uppväxten med min mamma, som led av återkommande Psykotiska tillstånd, hinna ikapp. I en förlossningsdepression som varade i fem år, förlorade jag viljan att leva. En inre resa tog sin början som resulterade i kunskaper om människans enorma potential. Kunskaper jag idag använder för att optimera mina klienters liv.

När jag läkte mig själv började också livet att vända i en positiv riktning på alla plan. Idag är jag hypnotisör, Transformativ coach, författare samt certifierad handledare i sorgbearbetning och har arbetat med hälsa och personlig utveckling i större delen av mitt liv.

Min specialitet inom personlig utveckling är varför vi inte har det vi önskar. När jag själv hamnade i en ekonomisk kris efter en separation och en långtidssjukskrivning var jag tvungen att ta reda på svaret för att lösa min egen situation. Mina erfarenheter och kunskaper använder jag idag i mitt arbete med klienter och i föreläsningar om hur vi kan optimera våra liv och vårt välbefinnande.

I mitt författarskap skriver jag transparent och ärligt om min väg tillbaks från Depression, Fibromyalgi, PTSD och PMS/PMDS för att inspirera andra till att det faktiskt går att förändra sitt liv. Här

Kontakta mig!

 

Mobil: 0709-66 44 21

Email: ylva@trinitycare.se

Hemsida:  www.ylvawegler.se

 

 

Att beskriva i ord en upplevelse med så mycket känslor är inte lätt. Det första jag kände var lugnet i Ylvas röst i telefonen. Hon ingav ett förtroende som gjorde det möjligt att dela mina innersta tankar.

Hon ledde mig igenom en situation till en annan. Hela tiden med en lugn och trygg röst. Ylva fick mig att känna den lilla flickans smärta att inte våga följa sitt hjärta av rädsla för att såra en annan person. Hon fick mig också att våga uttala min känsla av otillräcklighet att skydda mina barn och att be om förlåtelse och känna att jag fick det.

Det som jag upplevde som en befrielse var att hon mitt i all gråt och ilska fick mig att skratta. Skrämmande för mig som gett mig många tankar, var den upptäckten, att jag inte ville vara jag. Den känslan har jag nog haft under hela mitt liv. Ylva har genom sina ord fått mig att våga ta tag i mina drömmar och göra det jag verkligen vill. Hon har fått mig att vakna och inse att jag kan och att jag är bra som jag är. Det har tagit lång tid att komma dit jag är idag men jag kan se och känna förändringen.

Jag är mycket gladare nu och jag strävar fortfarande mot bilden av mig själv som Ylva gav mig. Dansandes på en blomsteräng. En session som, till min förvåning, varade i ca tre timmar. Inte under hela tiden kändes det forcerat utan bara lugnt. Jag vill varmt rekommendera Ylva. Du kan tryggt lägga ditt liv i hennes händer. Hon tar varsamt hand om det och känner av det du behöver.”

Anita

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet, exempelvis via skype.