Jonas Svarholt

Jonas Svarholt

Hypnotisör och Hypnoterapeut

Människor berättar ofta att i mitt sällskap blir de sig själva eller mer exakt den de är. I en värld full av masker, eviga målsättningar och prestige, hittar man mig ofta frivilligt ensam eller med en god vän på ett kafé i Gamla Borgå. Jag musicerar också. Det är mitt sätt att leka med verkligheten. Motion är en väsentlig del av mitt liv och arbetsliv. Dels för att den främjar hälsan och kreativiteten, men även för att bättre kunna jobba med mina klienter som ibland kan ha det kämpigt.

Som människa är jag trygg, rättvis, nyfiken, iakttagande, reflektiv, utmanande, tillmötesgående men diplomatisk. Till min utbildning är jag mental tränare, utbildare i mental träning och hypnosterapeut. Jag studerar psykologi och pedagogik vid Åbo Akademi, samt på 2-åriga programmet för kognitiv korttidsterapi (inkl. psykoterapeutiska färdigheter).

Oavsett vilken låsning du står inför, finns kraften och lösningen inom dig. Hypnosen är nyckeln. Frigör dig från inre bojor och lås upp dina dolda förmågor.

Email: jonas.svarholt@viapori.fi

Mobil: +358 44 972 974 8

Hemsida: www.svarholt.fi

 

Problematik: Somnifobi

”Jag har varit rädd för att somna på grund av en återkommande mardröm. Efter bara en session kan jag nu sova ostört hela natten. Mardrömmen kan då och då återkomma, men min känslomässiga reaktion till den är inte laddad längre.”

Klient

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnosterapi
  • Hypnosterapi via skype, ZOOM etc