Susanne  Zenthio

Susanne Zenthio

Hypnoterapeut

Jag har alltid varit intresserad och använt mig av det alternativa och naturliga. 
Mitt stora intresse är att hjälpa människor till att må bra och läka på ett naturligt sätt.

Jag har gått den långa vägen för att hitta min rätta livsväg och jobbar idag i mitt företag Susannes Energimedicin i Hässleholm med bl.annat Hypnoterapi.

Hypnos är ett kraftfullt djupt avslappnat tillstånd där man kan arbeta med och släppa sådant som man inte vill ha kvar/behöver i sitt liv och förstärka det du vill ha. 
Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som du befinner dig i åtminstone 2 gånger varje dag, precis innan du vaknar och precis innan du somnar. 

Hypnoterapi är en terapiform där man vägleds i ett hypnotiskt tillstånd, det innebär att man stänger av all yttre påverkan och går in i det inre. I Hypnoterapin hjälper jag dig att hitta de känslor som ligger som en energiblockering i ditt undermedvetna med hjälp av regression till t.ex. din barndom för att lösa upp de energiblockeringar du har. När en låst känsla har släppt kan handlingen inte utföras längre. Det behövs väldigt få sessioner för en permanent förändring. 

Varmt välkommen till mig. 
Har gjort Hypnosterapi vid två tillfällen hos Susanne. Syftet var att kunna läka mina relationer till mina föräldrar för att minska stress och oro. Susanne gjorde detta på ett lugnt och fantastiskt sätt som genast gav resultat. Jag fick en helt annan bild av mina föräldrar och även tidigare generationer och även mig själv som barn. Jag har kunnat förlåta mina föräldrar och mest av allt mig själv och kan se på mig själv på ett annat kärleksfullare sätt. Relationen till min Pappa ändrades direkt och det är jag så tacksam för. Jag kan verkligen rekommendera dig att göra Hypnosterapi med Susanne. Det förändrade mitt liv. 
Mvh Marie-Louise
Marie-Louise

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs!  Jag kan också erbjuda denna form av terapi på distans

 

 

Kontakta mig!

 

Mobil: 0733-875277

Email: susannesenergimedicin@telia.com

Hemsida: http://www.susannesenergimedicin.se/