Andreas Rosendahl

Andreas Rosendahl

Hypnoterapeut och coach

 

Jag är övertygad om att jag kommer att utveckla människor så länge jag lever! I snart 20 år har jobbat som chef och ledare inom stora företag och koncerner. På flera olika arbetsplatser har jag coachat många individer och grupper till att prestera bättre med grund i balans och välmående.

I mitt yrkesliv har jag själv genomgått flera ledarskapsutbildningar och -program. Att hålla i ledarutbildningar och kurser för anställda och chefer på olika nivåer är något som jag gör inom min nuvarande yrkesroll och har gjort under tidigare anställningar på bl.a Ikea, Proffice, Bring och Lidl. Jag har även erfarenhet av att jobba med organisationsutveckling och att utveckla ledningsgrupper till att nå nya nivåer. Och jag älskar det!

Som du förstår brinner jag för personlig utveckling och det är inte bara utvecklingen av andra som lockar mig utan även att utveckla mig själv. Jag har deltagit och medverkat i flertalet kurser inom personlig utveckling och mental träning på min fritid. Självfallet är jag nu även utbildad hypnotisör och hypnoterapeut och är certifierad av NGH och följer NGH’s etiska riktlinjer. Min egen personliga utveckling är enormt viktigt för mig i mitt arbete med att coacha andra.

Varför gör jag detta då?

För mig är det viktigt med balans, jag vill och är säker på att jag kan få just dig att bli bättre och må bättre än igår. Min grund-tro är att allt går att göra bättre! Jag vill alltså hjälpa dig, på riktigt.

Balans i livet för mig innebär att du uppnår ett visst välmående inom hälsa, familj och jobb. Jag hjälper dig således självfallet inom alla dessa områden. Jag utvecklar andra genom ”tough love” vilket för mig betyder tydlighet och hjärta.

Välkommen att boka en tid med mig om du tror att vi kan jobba bra tillsammans.

Min coach brukar säga till mig:

”Andreas du är en naturlig lärare, du är livets lärare!”

Mobil: 0706 908043
Email: andreas@reinitiate.se
Hemsida: www.reinitiate.se / www.andreasrosendahl.se

”Jag är så sjukt glad för din skull. Dina otroligt fina egenskaper som ledare & medmänniska kommer att hjälpa så många vilsna människor där ute. Jag är oändligt tacksam för allt du gjort för mig. Det är något jag kommer att ta med mig till graven, på riktigt ” 
Jonathan

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • Dynamisk och emotionell terapi
  • Tidigare liv sessioner
  • Hypnosterapi via skype eller telefonk och emotionell terapi