Gule Akman

Gule Akman

Hypnoterapeut

Hej,

Jag är glad att du är här. Jag tror vi alla har en inneboende längtan att söka och förstå vem vi är innerst inne. Jag tror också att vi är bra mer kraftfulla och än vad vi kan föreställa oss. Framför allt tror jag att vi i vår djupaste essens är precis vad vi letat efter, tillräckliga och bra precis som vi är.

Mitt intresse för utveckling och välmående började tidigt. Detta är till direkt följd utav det turbulenta och smärtsamma barndom jag upplevt där en av de många saker som satte djupa spår är jag var flyktingbarn. Detta fick stora uttryck i tonåren, samtidigt som jag var övertygad att man inte skulle må som jag gjorde då. Denna övertygelse påbörjade ett sökande, som ledde till en glädje, passion och livsväg, och till var jag är idag; levande och glad både i privat- och yrkeslivet.

Jag arbetar främst med hypnoterapi just för att det är en av de metoder jag prövat mig fram med som verkligen på djupet har skapat förändring och frihet. Jag ser detta om och om igen genom klienter också, hur den emotionella smärta de bär på löses upp och med det hur deras synsätt, känslor och liv förvandlas. Att leva ett liv i harmoni och med våra djupaste drömmar och önskningar är tillgängligt för oss alla.

Mina erfarenheter och kunskaper använder jag idag i privata sessioner med klienter och även i grupp kurser. Min utgångspunkt är alltid att hitta och läka roten till den problematik du möter i livet, för att på riktigt skapa livslånga förändringar för dig.

Varmt välkommen till mig på,

Melt – Transformativ Hypnoterapi

”Jag gick till Gule för att ta itu med vissa frågor som hade byggts upp under ett kaosigt decennium av mitt liv då jag bodde på en plats jag var väldigt olycklig i. I normala fall pratade jag aldrig om dessa saker men den trygghet som Gule gav, så vågade jag öppna upp och möta det som behövdes för att läka.

Gules vägledning och lugnande röst lindrade mina bekymmer över att vara så sårbar inför en annan människa. Jag upplevde ögonblick av mitt tidigare liv, minnen från glada tider som jag hade helt glömt och behövde påminnas om för att hjälpa mig att läka.

Tack för att du lät mig gråta och skölja bort den skada och smärta jag inte behövde längre. Tack för att jag fick känna vad jag behövde känna. Tack för att du gav mig en trygg plats att göra det på.” – Kristin

”Jag kände mig väldigt trygg med Gule innan sessionen ens började och gick in med full tillit att följa hennes vägledning. Vad som hände under sessionen är inte lika viktigt som vad jag fick utav det. Till min stora förvåning togs jag in i tidigare upplevelser som jag inte ens minns eller ens kunnat tänka mig … vissa var inte ens mina egna … Det gav mig så mycket klarhet i hur och varför min livshistoria sett ut och utvecklats som den gjort. Detta i följd har gjort att jag helt och hållet förlåtit och frigjort mig. Med dessa nya insikter och klarhet jag har idag vet jag också att jag inte skulle ändra på något av min livshistoria.

Wow, helt enkelt”! Det finns verkligen inga ord som uttrycker den tacksamhet och kärlek jag känner. Tack kära Gule. Du var väldigt professionell från början till slutet av resan … och du gav inte upp på mig, inte ens när det uppstod lite motstånd och förvirring där i sessionen.

Din intuition, att lita på din inre vägledning är fantastisk.” – Tadeya

Jessica

Jag Erbjuder:

  • Dynamisk Emotionell Terapi
  • RC2
  • Spirituella Processer (tex Tidigare Liv, Spirit Release Therapy)

    –  Sessioner på Svenska & Engelska

OBS!! Jag erbjuder denna terapi främst online, exempelvis via zoom.

Sessioner hålls även på plats i Bali och Stockholm. Hör av er direkt för mer information om datum och plats.

Kontakta mig!

Mobil: 006282144126841 // 0046737365302

Email: gule@meltwithin.com

Hemsida: https://www.meltwithin.com