Marie Berglund Nilsson

Marie Berglund Nilsson

Hypnoterapeut

I hela mitt liv har jag varit intresserad av vad som gör oss till de människor vi är, hur vi kan må bättre och känna oss mera hela, mera trygga, känna livsglädje och lugnet i oss själva. Vägarna dit är många. Min önskan är att kunna vara en del av din resa, en medmänniska och tillfällig hamn för att kunna läka. 
 
Jag har arbetat som Hypnoterapeut i några  år nu, och jag upplever om och om igen hur människors liv förändras på bara ett fåtal sessioner. Det är fantastiskt att få uppleva!
 

”Det finns få saker som värmer mitt hjärta så mycket som att se människor växa, och må bättre i sina vardagsliv.”

Jag finns i Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg.

“Jag träffade Marie för en Hypnos för att jag så länge jag kan minnas haft en svår ormfobi som har ställt till vardagen mycket då jag älskar att vara ute i naturen och löptränar regelbundet. Men har inte kunnat springa i skogen under sommarhalvåret alls.
Under hypnosen fick jag under Maries lugna, trygga och mycket avslappnande guidning en förståelse för min rädsla något jag aldrig tidigare haft trots flera försök att bli kvitt min fobi. Jag kände mig hela tiden avslappnad och stark genom hela “resan” och jag kunde se på ormar på ett helt nytt sätt. Känsla efteråt präglades av värme och ett stort lugn. Idag springer jag i skogen och reser till exotiska länder. Jag har tom mött en orm och visst hoppar jag till men någon fobi har jag inte längre.
Ett stort tack till Marie!

SOFIE FRIDOLFSSON

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet exempelvis via skype 

 

 

Kontakta mig!

 

Mobil: 0709-651562 

Email: marie@deinretradgarden.se

Hemsida: www.deninretradgarden.se