Magnus Hjerpe

Magnus Hjerpe

Hypnoterapeut

På min mottagning i centrala Malmö hjälper jag människor att uppleva mer lugn och glädje i livet. Många av mina klienter önskar bli fria från problem med ångest, fobier, PTSD, utmattning eller något beroende, medan andra har mer fokus på att stärka självkänslan och självförtroendet och att förverkliga sina drömmar.

Jag är certifierad hypnoterapeut och har utbildat mig hos flera skolor inom området. Jag är dessutom certifierad livscoach. År 2006 startade jag verksamheten Helahuma och under åren har jag utvecklat nära samarbete med andra terapeuter.

Min mottagning för hypnoterapi och coaching har jag på Artist- & Musikerhälsan, nära Triangeln, och jag har också klienter via videosamtal. Tillsammans med mina kollegor har jag även mottagning på sjukhusområdet och vi erbjuder idag massageterapi, kiropraktik, akupunktur och hypnoterapi.

Under min tidigare karriär som civilingenjör och patentkonsult upplevde jag mycket stress. För att kunna släppa stressen och må bra har jag därför också haft ett starkt fokus på min egen personliga utveckling, bland annat genom hypnoterapi och meditation.

Jag känner stor tacksamhet och glädje för att jag kan hjälpa människor att bli fria från olika mentala och känslomässiga problem och uppgradera sina liv. Varmt välkommen!

Min erfarenhet av hypnos var knapp och det var med viss tveksamhet tillsammans med nyfikenhet som jag kontaktade Helahuma. Under två sessioner vägledde Magnus mig med stort lugn och kunskap genom djup hypnos. Det var omvälvande att få kontakt med mitt undermedvetna och inse att vi alla rymmer dimensioner bortom kropp och kontrollerande tankar. Hypnosen har påtagligt bidragit till min personliga utveckling och jag kan varmt rekommendera Magnus Hjerpe för dem som vill prova hypnos

Anna

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet exempelvis via skype 

 

Kontakta mig!

 

Mobil: 073-640 36 28

Email: magnus.hjerpe@helahuma.se

Hemsida: www.helahuma.se/hypnos