Ella Björnklippa

Ella Björnklippa

Hypnoterapeut

Min passion har alltid varit att hjälpa människor att må bättre både fysiskt och psykiskt. Jag har själv blivit läkt med hjälp av hypnos från en stressig period i livet då jag var utmattad och sjukskriven. Jag har god erfarenhet av att hjälpa andra med bland annat olika stressymptom. Jag är certifierad EFT- & Havening- samt Hypnosterapeut.

Hypnos är ett fantastiskt redskap att använda för djupgående, permanent läkning. Jag brinner för att arbeta med hypnos samt att avdramatisera och sprida kunskap om vad hypnos egentligen är och att många skulle må bra av att gå till hypnoterapeut precis lika naturligt som att gå till tandläkaren eller fotvården. Att gå till hypnoterapeut är som att ta hand om och se över ens eget bagage av obearbetade känslor och händelser på ett tryggt och behagligt sätt så att vi kan leva mer i nuet. Hypnos är ett fantastiskt sätt att bli fri från olika smärtor, stress, depressioner, rädslor, mönster, ovanor m.m. som hindrar oss från att vara den person vi vill vara fullt ut. Det är så befriande att få släppa på gammalt bagage och skapa nya önskade hälsosamma mönster och beteenden.

Jag finns i Knivsta och Stockholm samt ett par gånger per år i Osby i Skåne. Jag arbetar även på distans (online)

Jag har under de senaste 15 åren fått fler och fler allergier, helt plötsligt har jag inte tålt saker som jag kunnat vara nära eller saker jag ätit. Dessa allergier har skapat stora problem både på jobbet men framförallt privat, jag har inte kunnat gå i affärer med fisk- och skaldjursavdelning, inte kunnat gå på restaurang och inte vara i närheten av citrusfrukter. Jag har med åren också blivit allergisk mot hund och katt. Jhina tipsade mig om Havening och jag fick möjlighet att gå på en session med Ella Björnklippa.

Ella frågade mig vad jag ville jobba med att släppa och under denna session kom det fram mycket som jag inte hade en aning om att jag burit runt på i mitt undermedvetna.

Vi avslutade sessionen med att jag skalade och åt en apelsin, det var första gången på över 10 år som jag gjort det. Jag har betapredtabletter och tom en adrenalinspruta med i min väska då jag förut har reagerat väldigt kraftigt på bl a citrusfrukter. Jag har ätit fler apelsiner efter detta och även ätit kaviar på smörgås, varit i affär med fiskavdelning och på restaurang. Man kan tänka sig sjuk, i detta fall undermedvetet, man kan också ändra de sjuka mönster hjärnan skapat och det fick jag hjälp med av Ella! Är evigt tacksam för den hjälp jag fick och hoppas många fler tar möjligheten att få hjälp.

Jessica

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • R2C
  • Dynamisk och emotionell terapi

Obs! Jag kan också erbjuda denna form av terapi via nätet exempelvis via skype 

 

 

 

Kontakta mig!

Mobil: 0735-66 66 95

Email: info@bjorklippa.se

Hemsida: www.bjornklippa.se