Christian Jansson

Christian Jansson

Hypnoterapeut

Jag är hypnotisör och jobbar med terapi därför att jag vill ge alla människor möjligheten att leva sitt liv som de fria människor som de en gång varit.

Genom mitt liv har jag mött av många människor som varit fast i ett tillstånd utan att de haft förmågan att ta sig ur detta och jag har försökt att hjälpa människor men det var först när jag kom i kontakt med hypnosen som jag verkligen blev övertygad om att jag hade hittat ett effektivt verktyg. Från den dagen kände jag att jag måste kunna erbjuda hjälp till flera människor.

Jag vill verkligen hjälpa människor att bli fria så de kan göra det de själva vill i livet. Det är först när man är helt fri som man kan leva det liv man verkligen vill. Alla människor är värda att få välja hur man vill leva sitt liv utan att påverkas negativt av sin barndom eller hemska upplevelser.

Om du har viljan så kommer jag göra allt för att du ska kunna leva det liv du vill.

Varmt välkommen till mig.

Kontakta mig!

Mobil: 076-100 54 05

Email: mailto:infohypnos.se

Hemsida: www.chypnos.se

Facebook: chypnos

”Jag har levt med rädslor, ångest och alkoholberoende i 40 år. Träffade Christian, han förändrade hela mitt liv. Idag är beroendet borta och jag har inga rädslor eller ångest kvar från tiden förr. Jag känner mig pånyttfödd! Våga prova att leva ett nytt liv!”

/Kenneth

Jag har haft ångest och oro i min kropp så länge jag kan minnas. Jag har också haft problem med att flyga, åka tåg, hiss och att åka till andra platser jag aldrig varit på. Sen mötte jag Christian genom en vän som berättade att hon gått på hypnos för sin flygrädsla. Jag träffade Christian 4 gånger och det förändrade hela mitt liv.

Nu är jag fri från all min ångest, oro och klaustrofobi, det är som bortblåst efter 54 år. Nu är jag fri och kan göra vad jag vill. I början kändes det konstigt men det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv och det känns helt underbart. Jag är så glad och trygg i mig själv nu. Tack för det,

/Kram Marianne Ekman

Kenneth & Marianne

Jag erbjuder: 

  • Traditionell hypnoterapi
  • Dynamisk och emotionell terapi
  • Tidigare liv sessioner
  • Hypnosterapi via skype eller telefonk och emotionell terapi